1398/1/20 سه‌شنبه برگزاری اردوی راهیان نور در دانشگاه پیام نور مرکز دولت آباد اردوی راهیان نور دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز دولت آباد به مدت 5 روز با حضور 19 نفر برگزار گردید.

در این اردو که به منظور بازدید از مناطق جنوب کشور و با شرکت دانشجویان  برگزار شد دانشجویان در روز اول در اردوگاه شهید باکری واقع در خرمشهر مستقر شدند. در ادامه دانشجویان از مناطق اروند کنار، هویزه ،شلمچه، و همچنین از مناطق عملیاتی طلائیه ، علقمه و شلمچه ، نمایشگاه پدافند هوایی پادگان شهید حبیب الهی ،دهلاویه بازدید کردند. لازم به یادآوری میباشد در این اردو  حجت الاسلام معینی ضمن سخنرانی درباره رشادتهای سربازان ولایت در زمان جنگ تحمیلی ، پاسداشت یاد و خاطره شهدا دفاع مقدس را  عامل انتقال تاریخ دلاور مردیها و حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با شهدا دانست.

دراین اردو انواع بروشور با موضوع تاریخ دفاع مقدس و زندگینامه شهدا توزیع گردید.