1398/1/20 سه‌شنبه دیدار مسئولین ستاد و رئیس مرکز اصفهان با اساتید و پرسنل دانشگاه دید و بازدید پرسنل و اساتید مرکز اصفهان با دکتر زمانی رئیس مرکز با حضور دکتر یوسفی رئیس استان، دکتر منصف معاون آموزشی استان و دکتر جلالی معاون اجرایی استان، طی مراسمی در سالن شهید حمصیان دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام دکتر ال علی  ضمن تبریک سال جدید با اشاره به تحولی که در طبیعت به وجود می اید همکاران را به تدبر در  ان فرا خواند.

سپس دکتر زمانی رئیس مرکز ضمن تبریک سال جدید به اعیاد شعبانیه اشاره نمود و ضمن تبریک این ایام همگان را به استفاده معنوی ازاین ماه دعوت نمود.

در ادامه دکتر یوسفی با تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه به همکاران به بیان مسائلی درباره اوضاع جاری مملکت و دانشگاه پرداخت.

رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان از همکاران خواست چنانچه در راستای پیشبرد بهتر امور، طرح و یا پیشنهادی دارند آن را ارائه نمایند.

ایشان در بخشی دیگر از بیانات خود به مشکلات بوجود آمده برای جمعی از هموطنان در اثر سیل اشاره نمود و همکاران را دعوت به کمک به این عزیزان در حد توانشان نمود.