1397/12/28 سه‌شنبه بزرگداشت روز شهید با تجلیل از خانواده شهدای دانشگاه در دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد طی مراسمی از خانواده شهدای همکار دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد با اهدای گل و هدیه ای تجلیل به عمل آمد.

در این برنامه همکاران به نقل خاطراتی از شهید خانواده خود پرداختند و نکات بارز زندگی ایشان را بیان کردند.

دکتر سید سعید آیت، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد دربارة دفاع مقدس گفت: جنگ تحمیلی از معدود جنگ هایی است که  بر خلاف جنگ های گذشته و معاهداتی که در آن بخش های بزرگی از ایران به دیگر کشورها ملحق شد، با جانفشانی شهدای میهن ذره ای از خاک وطن به دشمن واگذار نشد و در 1000 سال گذشته ایران آغاز کننده هیچ جنگی نبوده و همواره به دفاع از کشور پرداخته است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که بتوانیم در مسیر شهدا گام برداشته و به هدفی که مد نظر آنان بوده است، برسیم.