1397/12/21 سه‌شنبه اردوی زیارتی امامزاده سیده صالحه خاتون ویژه دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز وزوان به مناسبت شهادت امام هادی علیه السلام اردوی یک روزه که با حضور دکتر حسن رضا یوسفوند، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز وزوان ، مسئول بسیج دانشجویی و دانشجویان فعال بسیجی حوزه شهید چمران در جوار امامزاده سیده صالحه خاتون در روستای ازان برگزار گردید. اجرای برنامه های حلقه های تربیتی- اخلاقی صالحین دانشگاه از دیگر برنامه های این اردوی زیارتی یک روزه بود. گفتنی است سیده جهانرخ ملقب به سیده صالحه خاتون دختر امام موسی بن جعفر (ع)و خواهر ناتنی امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) است. این امامزاده عظیم الشأن در23 رجب سال 207 هـ .ق در روستای ازان فوت نمود و در مسجدی که اکنون امامزاده و مرقد این بزرگوار است به خاک سپرده شد.