1397/12/20 دوشنبه آغاز هشتمین دوره مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه پیام نور استان اصفهان هشتمین دوره مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه پیام نور استان اصفهان با عنوان یادواره شهدای مدافع حریم امنیت در محل اردوگاه شهید بهشتی شهر ابریشم اصفهان از 20 اسفند ماه آغاز و تا 24 اسفند ماه سال جاری در رشته های مختلف برگزار خواهد شد.

این دوره از مسابقات، یادواره شهدای مدافع حریم امنیت با حضور 13 تیم شرکت کننده از مراکز و واحدهای: اصفهان، تیران، گلپایگان، اردستان، شهرضا، نجف آباد، خوانسار، زرین شهر، آران و بیدگل، بهارستان، فولادشهر، کوهپایه و جرقویه علیا در محل اردوگاه شهید بهشتی شهر ابریشم از روز دوشنبه بیستم اسفند ماه شروع و تا روز پنجشنبه بیست و سوم اسفند ماه ادامه خواهد داشت.

مراسم اختتامیه این دوره از رقابت ها روز پنجشنبه بیست و سوم اسفند ماه جهت تقدیر از تیم های برتر این دوره از رقابت ها در سالن پوریای ولی اردوگاه شهید بهشتی شهر ابریشم برگزار خواهد شد.