1397/12/20 دوشنبه برگزاری همایش نوروز به مناسبت فرا رسیدن سال جدید در دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر به مناسبت فرا رسیدن سال جدید با همکاری انجمنهای علمی و با حضور دانشجویان رشته های مختلف ، بسیج دانشجویی ، اساتید و جمعی از کارکنان همایش نوروز در این مرکز برگزار گردید.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر با عرض خیر مقدم و گرامیداشت آئین نوروز سخنرانی خود را پیرامون آئین نوروز و رسومات کهن آن در فرهنگ و ادبیات ایران ایراد نمود وسپس برنامه هایی همچون اجرای سرود توسط یکنفر از دانشجویان روشندل مرکز ، برنامه مثنوی خوانی ، اجرای مسابقه حضوری انجام گردید. برنامه صندلی داغ از دیگربرنامه های این جشن بود که  سه نفر از مدیران مرکز دعوت شدند وتوسط دانشجویان مورد سوالهای مختلف آموزشی ، تحصیلی واجتماعی قرار گرفتند. پخش کلیپ با نام مقاومت به یاد شهدای حریم امنیت و آسایش کشور به ویژه شهدای حادثه تروریستی منطقه سیستان و بلوچستان و شهدای پاسدار که جان خودرا دراین فاجعه تقدیم امنیت کشور نمودند   نیز از دیگر برنامه های جشن بود که به نمایش در آمد

دکتر سید رامین غفاری درخصوص برگزاری این جشن اظهار داشت: براساس برنامه ریزی انجام شده در شورای فرهنگی مقرر شد برنامه فرهنگی پایانی سال 97 با اجرای جشن نوروز برگزار گردد تا حسن ختامی بر همه برنامه های گذشته قرار گیرد که خوشبختانه با همکاری امور فرهنگی، انجمنهای علمی وبسیج دانشجویی به شکل شایسته برگزار گردید .

شایان ذکراست دراین جشن از دانشجویان برتر ، فعالان انجمنهای علمی ، برگزیدگان مسابقات فرهنگی و ورزشی با لوح سپاس واهدا گل کاکتوس تقدیر بعمل آمد.