1397/11/21 یکشنبه افتتاح سایت کامپیوتر دانشگاه پیام نور مرکز شهرضا در دهه فجر به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که با سی امین سال تاسیس دانشگاه پیام نور متقارن گردیده است سایت کامپیوتر دانشگاه پیام نور مرکز شهرضا افتتاح شد.

این مراسم همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و سی امین سال تاسیس دانشگاه پیام نور در ایام الله دهه فجر و با توجه به سیاستهای آموزشی دانشگاه برگزار گردید.

بزرگترین سایت کامپیوتر دانشگاهی در بین 44 مرکز و واحد دانشگاه پیام نور استان اصفهان در دانشگاه پیام نور مرکز شهرضا با ظرفیت بیش از 70 دستگاه کامپیوتر، با حضور رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان آقای دکتر یوسفی، آقای موحدنیا مسئول برنامه و بودجه استان و آقای دکتر رفیعی نژاد فرماندار شهرستان به صورت رسمی به بهره برداری رسید.