1397/11/21 یکشنبه تجدید میثاق مدیران، دانشجویان، اساتید و پرسنل دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر با شهدا در چهلمین سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و در ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی مدیران، دانشجویان، اساتید و پرسنل دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر با حضور در گلستان شهدای شهر زرین شهر با آرمانهای حضرت امام خمینی (ره)، رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت اله خامنه ای مد ظله العالی و شهدای دفاع مقدس تجدید میثاق نمودند.

در این دیدار که علاوه بر کارکنان دانشگاه، دانشجویان حوزه بسیج دانشجوئی حضور داشتند، یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس گرامی داشته شد.

شهید حسین قجه ای فرمانده محورهای عملیاتی و شهید محمدعلی باغبانی معاون طرح و برنامه تیپ قمر بنی هاشم از فرماندهان و سرداران شهید زرین شهر می باشند که حاضران با حضور بر سر مزار آنان قرائت فاتحه نمودند.