1397/11/16 سه‌شنبه حضور امام جمعه شهر نجف آباد در جلسه گفتگوی رئیس با فعالان فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد به مناسبت دهه فجر جلسه گفتگوی رئیس و فعالان فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد در فضایی دوستانه با حضور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه فعالان فرهنگی دانشگاه به بیان دغدغه ها و سوالات خود پرداختند و رئیس مرکز به سوالات آنان پاسخ داد.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین حسناتی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهر نجف آباد مهمان ویژه این جلسه بود.

امام جمعه شهرستان، ضمن تقدیر از فعالیت های مختلف فرهنگی و علمی صورت گرفته توسط دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد، این دانشگاه را از دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و از منظر دانشجویان و کارکنان، به اهمیت وجودی این دانشگاه اشاره کرد و به بیان خاطراتی از پیشینه فعالیت های خود در شهر نجف آباد پرداخت و اشاره کرد که از مهمترین ویژگی هایی که بر اساس متون دینی باید بر آن تاکید داشت، بودن با مردم و تلاش برای همدلی و پیشرفت به کشور، بجای بزرگ کردن نقص ها و پرداختن به آنهاست.