1397/11/9 سه‌شنبه استاد هیات علمی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر در بین مربیان برتر فوتبال سال 1396 مراسم تجلیل و تقدیر از مربیان برتر فوتبال سال ۹۶ به همت کانون مربیان برتر فوتبال با حضور مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش و جوانان در سالن اجتماعات کتابخانه ملی ایران برگزار شد.

در این مراسم از آقای دکتر عباس جعفری عضو هیات علمی گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر، تجلیل و تقدیر شد.

همچنین مربیان برتر لیگ برتر و دسته یک و همچنین برترین مربیان استان ها در فوتبال، فوتسال، فوتبال ساحلی و فوتبال پایه آقایان و بانوان معرفی شدند.

لازم به ذکر است، کواکبیان نماینده مجلس، محمود یاوری، پرویز مظلومی، حمید درخشان، حسین شمس، بهمن صالح نیا، مهدی غیاثی، صادق درودگر و بیژن ذوالفقارنسب حضور داشتند.