1397/10/15 شنبه برگزاری مراسم تجلیل و تقدیر از مربیان فوتبال سال ۹۶ در سالن اجتماعات کتابخانه ملی ایران مراسم تجلیل و تقدیر از مربیان فوتبال سال ۹۶ به همت کانون مربیان برتر فوتبال با حضور مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش و جوانان در سالن اجتماعات کتابخانه ملی ایران برگزار شد.

دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه پیام نور مرکز تیران علی_نادری از شهرستان تیران و کرون ، مربی برتر فوتبال ساحلی کشور مورد تجلیل قرار گرفت.

علی نادری طی دو سال متوالی به عنوان سرمربی تیم فوتبال ساحلی پارس جنوبی موفق به کسب عنوان قهرمانی کشور شده است .

در این مراسم مربیان برتر لیگ برتر و دسته یک و همچنین برترین مربیان استان ها در فوتبال، فوتسال، فوتبال ساحلی و فوتبال پایه آقایان و بانوان معرفی شدند.

همچنین در این برنامه کواکبیان نماینده مجلس، محمود یاوری، پرویز مظلومی، حمید درخشان، حسین شمس، بهمن صالح نیا، مهدی غیاثی صادق درودگر و بیژن ذوالفقارنسب حضور داشتند.