1397/9/11 یکشنبه برگزاری همایش با موضوع شکست های عاطفی و روابط با جنس مخالف در دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان همایشی با همکاری انجمن روانشناسی و علوم تربیتی با بررسی موضوع شکست های عاطفی و روابط با جنس مخالف در دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان با سخنرانی دکتر مصطفی تبریزی برگزار گردید.

دکتر تبریزی اظهار داشت: برای اینکه  وارد بحث شویم دقت نمایید که بعضی از اوقات مشکلات ریشه در کذشته فرد دارد . مثلا" آقایی را در نظر بگیرید که می خواهد از خانم خود جدا شود . از او سئوال می کنیم آیا خانم شما از نظر حجاب مشکل دارد . جواب می دهد خیر ، او بسیار آدم موقر و متینی می باشد . سئوال می شود آیا با شما بد اخلاقی می کند . جواب منفی  می شنویم . و در هر زمینه ای که از او در باره خانم از جنبه منفی سئوال شود . پاسخ می دهد که چنین نیست . می پرسیم پس مشکل چیست . جواب می دهد . مثلا" من انتظار دارم وقتی که  خوابم برد سریع پتو رویم بیندازد و درخواست هایی از همین دست . در اینجا در واقع مشکلی که ظهور پیدا کرده است مربوط به امروز و زندگی مشترک زناشویی نیست بلکه آن ریشه در گذشته فرد دارد و در واقع به دوران طفولیت او برمی گردد .او نیازهایی را که یک بچه از مادر خود انتظار دارد در واقع از همسر خود طلب میکند.