1397/9/10 شنبه برگزاری سمینار آموزشی فناوری پیشرفته و خدمتهای شغلی جدید در دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر کارگاه آموزشی و سمینار با عنوان فناوری پیشرفته و خدمتهای شغلی جدید در سالن اجتماعات ولایت دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر برگزار گردید.

در این سمینار آموزشی که با حضور دانشجویان گروه کامپیوتر برگزار گردید استاد سیروس شیاسی عضو کانون نخبگان رباتیک اصفهان به ایراد سخنرانی پرداخت. کارشناس ارشد مهندسی نرم افراز و مشارکت کننده در ساخت و طراحی در زمینه اختراعات و پروژه های پژوهشی  دانشجویان را با چگونگی افزایش تخصصی و یادگیری علوم نوین، کارآفرینی و توسعه کسب و کار با استفاده از فناوریهای آینده، معرفی سیستم های هوشمند و مبانی شهر هوشمند و معرفی تکنولوژی و فناوریهای پیشرفته روز دنیا آشنا نمود.

کسب رتبه اول المپیاد روباتیک کشور(pnu open2013) در لیگ نمایشی، داور لیگ مسیریاب در دومین المپیاد رباتیک کشور و کسب عنوان مدرس برتر جهاد دانشگاهی از افتخارات علمی و پژوهشی مدرس دوره آموزشی می باشد.