صفحه اصلي

5

6

7
1397/8/12 شنبه بازدید رئیس دانشگاه پیام نور مرکز شهرضا در معیت معاون فرمانداری از خانواده شهدای جنگ تحمیلی شهرستان شهرضا رئیس دانشگاه پیام نور مرکز شهرضا در معیت معاون فرمانداری شهرستان و مسئولین بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدای جنگ تحمیلی شهرستان دیدار نمودند.

همزمان با ایام اربعین حسینی به پاس قدردانی از خانواده محترم شهدا و ترویج فرهنگ شهادت و ایثار مراسم دیدار با خانواده های شهیدان هشت سال دفاع مقدس با حضور جناب آقای دکتر نعمت ا... زاده رئیس دانشگاه پیام نور مرکز شهرضا به اتفاق مسئولین مرکز ، آقای داراب معاون فرمانداری و مسئولین بنیاد شهید شهرستان برگزار گردید.

در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات این بزرگواران با اهداء لوح تقدیر از این عزیزان به عنوان سرمایه های ارزشمند نماد شهادت و ایثار تجلیل به عمل آمد و برای این عزیزان آرزوی صحت و سلامت از خداوند متعال نمودند.