1395/11/27 چهارشنبه گردهمآیی بزرگ دانشجویان انقلابی شهرستان نجف آباد در دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد روز 20 بهمن ماه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد دانشجویان انقلابی این شهرستان در سالن اجتماعات دانشگاه گرد هم آمدند تا بار دیگر پایبندی خود را به آرمانهای بلند انقلاب اسلامی ایران در آستانه سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوه مند اسلامی به جهانیان اعلام کنند .

به گزارش روابط عمومی، این گردهم آیی با حضور مسئولین دانشگاه و بسیج و سخنرانی استاد مسعود فاضل عضو انجمن انقلاب اسلامی و مولف کتاب صهیونیسم- فلسطین و انتفاضه برگزار گردید.

      مسعود فاضل در ابتدای سخنرانی خود به نقش جوانان در انقلاب اسلامی پرداخته و گفت: قبل از انقلاب به رهبری حضرت امام و شرایطی که در آن زمان بود جوانها خیزش کردند و نهایتا نارضایتی عام ایجاد شد و این نارضایتی عام به روحیه انقلابی تبدیل شد و به نقطه غیر قابل بازگشت رسید و نهایتا رژیم پهلوی را ساقط کرد. فرآیند انقلاب اسلامی ایران با همه انقلابها متفاوت است  آیت الله خامنه ای دو سال پیش فرمودند من دیپلمات نیستم من یک انقلابی ام  و بعد در 15 خرداد سال 95 در مرقد حضرت امام گفتند امام مومن، متعبد انقلابی ما و بعد هم برای انقلابی بودن شاخصهایی را برشمردند و در نشست های مختلف روی این موضوع تکیه کردند. چه اتفاقی افتاده که حضرت آقا صلاح می بینند این نکته را مطرح کنند و شاخصهایی برای انقلابی بودن برشمرند؟ به خاطر اینکه دو دیدگاه در کشور از اول انقلاب بوده است و امروز هم هست و این دو دیدگاه هر چه جلوتر می رویم خیلی عمیق تر می شود و اگر جامعه مواظب نباشد ممکن است به یک شکاف بزرگ تبدیل شود. آن موضوع این است که در مورد انقلاب از نظر فلسفه سیاسی دو نگاه هست یک نگاه می گوید انقلاب مثل یک موجود زنده مثل انسان یک دوران خردی دارند یک دوران کودکی و نوجوانی ، جوانی، میانسالی و دوران فرتوتی و تمام دورانهای اولیه همراه حس پذیری است دورانی است پر از ریسک ، با هیجان با شور و اینکه کودک و نوجوان برای خواسته های خودش دست به هر کاری ممکن است بزند. و عقلانیتی در آن نیست. اما وقتی انقلاب به پیروزی رسید و نظام شکل گرفت ، از دوران انقلاب به بعد و مرحله نظام سازی برای رسیدن به مراحل بعد باید آن روحیه انقلابی را کنار گذاشت و به عقلانیت رو آورد و یک گروه نگاه تاریخی به انقلاب  می کنند و می گویند انقلابی ها کسانی هستند که از 15 خرداد 1342 آمدند تا 12 فروردین 1358. وقتی نظام ایجاد شد و جمهوری اسلامی شکل گرفت از 12 فروردین 1358 به بعد دوران نظام سازی شکل گرفته و بنابراین از انقلاب و روحیه انقلابی صحبت کردن اشتباه است و اینگونه تعریف می کنند که گویا انقلاب عقلانیت درونش نبوده است و این به خاطر کپی برداری از تعاریف انقلاب کشورهای دیگر دنیاست.

     نویسنده کتاب صهیونیسم- فلسطین و انتفاضه در ادامه در مقایسه انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلابات دنیا گفت: انقلاب اسلامی ایران به قول گفته حضرت امام انفجار نور بود و یک انقلاب استثنایی است . نقطه اختلاف انقلاب ایران با سایر انقلابهای دنیا از همین جا شروع می شود. یک سری از شاخصهای هر انقلاب را انقلاب اسلامی داشت و دارد اما یک سری ویژگیهای استثنایی را انقلاب اسلامی دارد که انقلاب های دیگر ندارند و این انقلاب یک انقلاب نوظهور است و فهم این قضیه باید در محافل حوزوی و دانشگاهی باشد و بعد وارد فرهنگ جامعه شود تا جامعه بداند چه می خواهد و آن وقت آن شور و هیجان انقلابی شکل خواهد گرفت و ما در ابتدای این راهیم.

 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر