1397/1/22 چهارشنبه دیدار رئیس و اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد با امام جمعه شهرستان نجف آباد دکتر سید سعید آیت رئیس دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد به همراه جمعی از اعضای هیئت علمی این مرکز بیستم فروردین ماه در نشستی صمیمی با حجت الاسلام حسناتی امام جمعه نجف آباد دیدار کردند.

در ابتدای جلسه دکتر آیت ضمن تبریک سال نو، اعضای هیئت علمی حاضر در جلسه را معرفی کرده و گزارش مختصری از فعالیتهای علمی فرهنگی مرکز نجف آباد و وضعیت دانشگاه ارائه داد و پس از آن حجت الاسلام حسناتی امام جمعه شهرستان، از دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد، به عنوان یک دانشگاه موفق و خوب یاد کرده خطاب به اعضای هیئت علمی حاضر در جلسه اظهار داشت: شما در بهترین دوره عمرتان بهترین مسئولیت و رسالت را به عهده گرفته اید و ما بهترین لحظه های عمرمان نشست با خوبان دانشگاهی و فرهنگیان و فرهیختگان است بیشتر به این منظور که از این مجموعه بهره ببریم. همین که در این فضای وانفسا و مشکلاتی که هست توانسته اید شور و نشاط و جذب دانشجو را داشته باشید، این نشان از همدلی و صفا و تعهد مجموعه و مدیریت جوان و پویای دکتر آیت دارد.

      امام جمعه شهرستان نجف آباد در ادامه گفت: خداوند اولین استاد است  "و علم آدم الاسماء ، یا الرحمن علم القرآن"، خدا هزار اسم دارد ولی به الرحمن اشاره می کند و این به گفته بزرگان به دلیل رابطه بین رافت و استادی و شاگردی است. هرجا رحمت باشد شاگرد تربیت می شود. استاد بیش از علمش باید از رافتش مایه بگذارد و این باعث ایجاد ارتباط عجیبی میشود و تاثیر گذاری استاد را متفاوت می کند. به طوری که خداوند به مردم در مورد پیامبران می گوید برادرتان را فرستادم یعنی بین استاد و دانشجو باید حالت برادری باشد.

ایشان ادامه داد: سوره والعصر با قسم به زمان شروع می شود. یعنی قسم به عمر، و زمانی که خیلی قیمتی است ولی ما آن را خیلی آسان و بی ارزش گرفته ایم. در این سوره خداوند می گوید همه انسانها در خسرانند و خسران ضرر نیست بلکه نوعی ورشکستگی است. یعنی سرمایه ما که عمرمان است را داریم می بازیم سرمایه ای که به قدری قیمتی است که خداوند در سوره والعصر به آن قسم خورده است. تاکید خدا و پیامبران این است که به انسان به عنوان قیمتی ترین موجود عالم را توجه به این مطلب بدهند که تو از این عمری که خیلی کوتاه است، خوب بهره ببر. مهم هم نیست که چقدر زندگی می کنی مهم این است که چگونه زندگی می کنی آن چگونگی زندگی جاوید می شود. علم و معرفت قیمتی ترین چیز عالم است و بعد هم عمل صالح بعد هم جامعه. ریشه ایمان معرفت و علم و شناخت است . عمل صالح، عمل بایسته و بجاست که از کمال انسان نشات می گیرد. و مقدمه کمال بالاتری برای انسان می شود. اصلاح جامعه سخت ترین کار است. و شما استادان دانشگاه از این باب که تربیت انسانها را به عهده دارید باید شکرگذار باشید. چون انسانها به دست شما داده شده اند تا پرورش دهید و این کاری است که انبیاء انجام می دادند. و این تربیت باید در بعد علمی و شخصیتی توام باشد. عمرها به سرعت می گذرد، عمر این مقطع خدمتتان در این جایگاه علمی باعث افتخار و عظمت و سعادت دنیا و آخرتتان باشد ان شاء الله.

در پایان دکتر آیت گفت: ضمن تاکید بر نقش دانشگاه پیام نور در ارتقا علمی فرهنگی کشور بخصوص با فراهم ساختن امکان آموزش در همه مکان ها و برای همه به این نکته اشاره کرد که در جوانها تمایل به معنویت حقیقتا وجود دارد، اگر ما در بیان حقایق دافعه نداشته باشیم، در دانشگاه ها باید مسائل علمی دنبال و بررسی شود. بنابراین در این محیط ها باید تضارب آرا و اختلافات دیده بشود و حتی به تفکرات اشتباه نیز پاسخ علمی داده بشود. وقتی به کتابهای استاد مطهری مراجعه می کنیم می بینیم ایشان چه دامنه مطالعاتی را داشته است و همتی والا در ایشان برای پاسخ علمی به سوالات مختلف است. یه همین دلیل اگر در دانشگاه بنیان قوی باشد، جوان که با شبهه مواجه شد به دنبال جواب درست می رود و خود این جوان در مبحث تولید محتوا نیروی کارآمدی می شود.   

 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر